seo agency wien

Keresőmarketing Google seo online marketing

Keresőmarketing Google seo online marketing

Mi a keresőmarketing? Hogyan lesz ebből több vevőd?

2020. október 13. - Englishonlinemarketing

A keresőmarketing manapság egy nagyon népszerű kifejezés, de sajnos azok közé a szakszavak közé tartozik, amit gyakran inkább divatból használnak. És talán éppen a vállalkozók, akiknek igazán fontos lenne az eredményes keresőmarketing mikéntjét ismerni, nem feltétlenül értik teljesen sokszor még azt sem, hogy maga a kifejezés mit jelent.

 

Az pedig még ritkábban tiszta, hogy hogyan lehet ez az egész jó egy vállalkozónak, hogyan segítheti az üzletét. Mit jelent a keresőmarketing? Hogyan tud a vállalkozásodnak több vevőt hozni? Ezt fogjuk részletesen megnézni ebben a cikkben.

 

Mi a keresőmarketing?

Röviden meghatározva a keresőmarketing egy gyűjtőfogalom, ami minden olyan marketing tevékenységet magába folgal, amellyel egy honlap keresőből érkező látogatottságát növeljük. Ez elsősorban az organikus keresőoptimalizálást (SEO), és a keresőben megjelenő, fizetett hirdeteéseket (PPC) jelenti. Részletesen lásd mindezt lejjebb, és a konkrét tippeket is, hogy hogyan tudod a keresőmarketinget a hasznodra fordítani.

 

A keresőmarketing egy gyűjtőfogalom, ami minden olyan marketing tevékenységet magába folgal, amellyel egy honlap keresőből érkező látogatottságát növeljük.

Keresőmarketing és a szakszavak

A keresőmarketing kapcsán több szakszóval, angol rövidítéssel is találkozhat az ember, ami már önmagában is kissé zavarossá teheti az egész területet. Ráadásul ezeknek a szavaknak a használata nemcsak magyarul, de még angolul sem mindig egyértelmű. Ezért mielőtt belemennék a részletekbe, és megmutatnám, hogy hogyan és mire használható a keresőmarketing, nézzük meg ezeket a szavakat.

 bíró lászló https://welovebudapest.com/cikk/2021/7/5/szabadido-dunai-tengerpart-es-igenyes-gasztro-megnyilt-a-sho-beach-a-budaparton
líra https://welovebudapest.com/program/lira-konyv-raktarvasar-202
máv start https://welovebudapest.com/cikk/2020/11/18/egyuttmukodesi-megallapodast-kotott-egymassal-a-mav-start-es-a-magyar-kerekparosklub-1
föld napja https://welovebudapest.com/cikk/2021/4/20/budapest-ingyen-tomegkozlekedhetnek-a-fold-napjan-az-autosok
wolt https://welovebudapest.com/cikk/2018/8/6/budapestre-is-megerkezett-az-etel-uber-kiprobaltuk-a-wolt-ot

 

Keresőmarketing, Search Engine Marketing, SEM (néha angolul is egyszerűen Search Marketing) – az átfogó terület, ami magába foglalja az organikus keresőoptimalizálást és a fizetett hirdetéseket, lásd lejjebb. Gyakran használják azonban ezt a kifejezést kizárólag a fizetett hirdetésekre, ez azonban nem teljesen helyes.

Keresőoptimalizálás, Search Engine Optimiziation, SEO – az organikus, azaz nem fizetett keresőbeli helyezések javítását, és a keresőből érkező látogatottság növelését célzó tevékenységek.

Kattintásonként fizetett hirdetés, Pay Per Click (PPC) vagy Cost Per Click (CPC) hirdetések – olyan hirdetések, ahol a hirdető kattintások után fizet. A keresőmarketing területébe csak a keresőn belüli (általában Magyarországon a Google kereső és a Google Ads – régebben AdWords) hirdetések tartoznak, de PPC hirdetések más területen, pl. a Facebook esetében is elterjedtek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keresomarketingseogoogle.blog.hu/api/trackback/id/tr2116237600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Szőnyegtisztítás Budapest, téli gumi, akkumulátor, chiptuning, autófólia

szőnyegtisztítás szőnyegtisztító szőnyegtisztítás Budapest szőnyegtisztítás, kárpittisztítás szőnyegtisztítás árak chiptuning autófólia akkumulátor, téligumi

téli gumi és akkumulátor

Chiptuning Budapest, autóalkatrész, chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor