seo agency wien

Keresőmarketing Google seo online marketing

Keresőmarketing Google seo online marketing

Mi az a SEO? Mi a keresőoptimalizálás?

2.rész

2020. október 13. - Englishonlinemarketing

mi az a seo strategia

A sikeres keresőoptimalizálási stratégia

Önmagában egy honlap tartalmát piszkálgatni, vagy linkeket szerezni még nem feltétlenül lesz hasznos. Persze el lehet érni kisebb eredményeket, de ha beleveted magadat egy akkora területbe, mint a keresőoptimalizálás, akkor valószínűleg te is komoly, átfogó, és hosszú távon is megtartható eredményeket szeretnél.

 

Márpedig ez az én tapasztalatom szerint a siker egyértelműen a stratégián múlik. Vagyis talán nem olyan látványos vagy hangzatos, de a keresőoptimalizálás igazi eredményét a megfelelő stratégia, nem pedig az apró beállítgatások hozzák meg. Olyan ez, mint egy ház építése. Persze a téglától, vakolattól és gépészeti elemektől lesz kész épületünk, de ha nincs egy jó, alapos és átgondolt terv, akkor talán még a falak sem fognak állva maradni, nemhogy szép és kényelmes házunk legyen.

 

Építészeti terv

A keresőoptimalizálás (SEO) sikere a megfelelő tervezésen, stratégián múlik

 

Tehát ha meg akarod érteni, hogy mi az a SEO, akkor a legelső lépésnek mindig a stratégiának kell lenni. Mit akarsz elérni a honlapoddal? Hol szeretnéd látni magad akár a keresőben, akár szakmailag, vagy éppen a bevételek tekintetében 1, 2 vagy 5 év múlva? Mik azok a kulcsszavak (keresőbe beírt kifejezések), amikkel igazán hatékonyan el tudod érni a célpiacodat?

 

Mi a keresőoptimalizálás célja?

Ahhoz, hogy ezekre a kérdésekre választ kapj, fontos megértened, vagy inkább saját magad számára meghatároznod, hogy mi a keresőoptimalizálás célja. Ez talán egyértelmű első ránézésre, talán nem. És még csak a szádba sem akarom adni, hogy mit gondolj. Hiszen ami neked fontos a keresőoptimalizálásban, foglalkozz azzal.

 

Én csak a tapasztalatomból szeretném megosztani veled, hogy az igazán sikeres keresőoptimalizálás célja általában nem az, mint amire sokan első körben koncentrálnak. A Google helyezések nem hoznak ugyanis önmagukban semmilyen eredményt.

 

Ha keresőoptimalizálásban gondolkozol, akkor valószínűleg valamilyen vállalkozásban vagy online bevételben gondolkozol. Akkor pedig szerintem ez kell, hogy legyen az egyik legfontosabb cél: több látogatót szerezni, amivel aztán több vevőhöz és több bevételhez tudsz jutni. A keresőoptimalizálás céljáról részletesebben írtam egy másik cikkben, a linkre kattintva tudod elolvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://keresomarketingseogoogle.blog.hu/api/trackback/id/tr3516237622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Szőnyegtisztítás Budapest, téli gumi, akkumulátor, chiptuning, autófólia

szőnyegtisztítás szőnyegtisztító szőnyegtisztítás Budapest szőnyegtisztítás, kárpittisztítás szőnyegtisztítás árak chiptuning autófólia akkumulátor, téligumi

téli gumi és akkumulátor

Chiptuning Budapest, autóalkatrész, chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor