seo agency wien

Keresőmarketing Google seo online marketing

Keresőmarketing Google seo online marketing

Mi az a SEO? Mi a keresőoptimalizálás?

3. rész

2020. október 13. - Englishonlinemarketing

mi az a seo nem fizetett hirdetés

A keresőoptimalizálás nem fizetett hirdetés

A keresőoptimalizálást nagyon sokan összekeverik a Google AdWords fizetett hirdetéseivel. Egyszerűen azért, mert általában a keresési találatok között megtalálhatók a fizetett hirdetések, és az úgynevezett organikus találatok is. Ez utóbbi tartozik csak a keresőoptimalizálás hatálya alá.

 

A fizetett hirdetések (ahol kis sárga vagy zöld “Hirdetés” vagy “Ad” felirat taltalálható) egyszerűen nem tartoznak a SEO alá. Ezekből él a Google, ezekért valaki fizet, hogy ott legyenek.

 

Azok a találatok, ahol nincs hirdetés jelzés, az úgynevezett organikus találatok. Ezek azok, amiért nem kell fizetned, és amikről maga a keresőoptimalizálás szól. Nem mondom, hogy a kettő között nincs összefüggés, de messze nem akkora, mint sokan gondolják. A keresőoptimalizálás során azt kell elérnünk, hogy “magától” szeresse és hozza a Google a honlapunkat, míg a hirdetéseknél tudatosan célzunk és fizetünk azért, hogy megjelenjünk.

 

Fogyókúra keresési találatok

Fizetett és organikus találatok a “fogyókúra” kulcsszóra

 

Hogyan lehet több pénzt keresni a keresőoptimalizálással?

Ahogy följebb is írtam, a keresőoptimalizálás egyik célja egyszerűen a több bevétel kell, hogy legyen. Különben miért csinálnád?

 

De hogyan érhető ez el? Hogyan lehet valóban több vevőt, több bevételt szerezni a keresőoptimalizálás segítségével? Íme néhány tipp, hogy hogyan tud neked a SEO több bevételt hozni.

 

Ismertséget tud teremteni, márkát tud építeni már azáltal, hogy látnak a Google-ben.

Valódi érdeklődőket – éppen a te termékedre vagy szolgáltatásodra kereső embereket – hoz a honlapodra.

Nagyobb látogatottságot eredményez (akár sokszorosát, mint amit most el tudsz képzelni), és ezzel önmagában több emberhez jutsz el.

Passzív látogatói forrás. Vagyis egyszer dolgozol érte, de folyamatosan hozza a látogatókat mindenféle plusz költség nélkül.

Ha van egy amúgy is működő vállalkozásod, akkor a keresőotpimalizálásból beérkező vevők extra profitot tudnak hozni mindenféle plusz kiadás nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://keresomarketingseogoogle.blog.hu/api/trackback/id/tr9916237626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Szőnyegtisztítás Budapest, téli gumi, akkumulátor, chiptuning, autófólia

szőnyegtisztítás szőnyegtisztító szőnyegtisztítás Budapest szőnyegtisztítás, kárpittisztítás szőnyegtisztítás árak chiptuning autófólia akkumulátor, téligumi

téli gumi és akkumulátor

Chiptuning Budapest, autóalkatrész, chiptuning, autófólia, téli gumi, akkumulátor